Нападателят на саудитския Ал-Итихад Карим Бензема е разочарован от живота в

...
Нападателят на саудитския Ал-Итихад Карим Бензема е разочарован от живота в
Коментари Харесай

Карим Бензема отново иска да напусне Ал-Итихад

Нападателят на саудитския Ал-Итихад Карим Бензема е отчаян от живота в Саудитска Арабия и желае да смени тима си, оповестява Relevo.

Източникът показва, че той е споделил на приятелите си за това при завръщането си във Франция, до момента в който е лекувал контузия. Освен това нападателят неотдавна купи имение в Мадрид и няма предпочитание да се връща в арабската страна. Същевременно, с цел да запазят имиджа на страната си, тимът няма да желае да се раздели с Бензема преди приключването на сегашния договор на играча, който планува финансови условия за нападателя, които надали ще бъдат повторени от някой европейски клуб.

По-рано в медиите имаше информация, че френският футболист е имал спор със старши треньора на Ал-Итихад, Марсело Галярдо.

36-годишният френски национал се причисли към саудитския клуб през лятото на 2023 година като свободен сътрудник. През кампанитя той записа 29 мача във всички шампионати, в които записва 13 гола и 8 асистенции. Настоящият му договор е до лятото на 2026 година Порталът Transfermarkt прави оценка футболиста на 15 млн евро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР